Facts About بوستر پمپ اب Revealed
Facts About بوستر پمپ اب Revealed
Blog Article
لذا برای جلوگیری از آسیب رسیدن به لولههای آب، شیر آلات و احتمال قطعی آب در برخی نقاط شهر یا ساختمان در اثر نواسانات فشار آب باید این افزایش و کاهش فشار، کنترل و تنظیم شود. برای این منظور از بوستر پمپ که وظیفه
استفاده از اینورتر کاهش مصرف برق و هزینههای مربوط به نگهداری و استهلاک پمپ را در بردارد. ثابت ماندن فشار و حذف ضربات هیدرولیکی نیز از مشخصههای این سیستم است.
شیر صافی: وظیفه شیر صافی در سیستم بوستر پمپ، فیلتر کردن مایعات است.
پمپهای دور متغیر، به دلیل قابلیت تنظیم سرعت کارکردشان، مزایای مهمی دارند که به بهرهبرداران در انواع مختلف محیطها و کاربردها کمک میکند.
اما در طراحی بوستر پمپ ها هدف آن است که با حضور و یا خروج دیجیتال گونه پمپ ها یک خط تامین آب با توان بهره مندی از سطوح مختلف دبی داشته باشیم.
عدم انطباق با نیازهای متغیر: این پمپها نمیتوانند به طور دقیق به تغییرات فشار آب پاسخ دهند.
بوستر پمپ های آبرسانی همیشه شبکه مصرف آب را زیر فشار ثابت و معینی، که قابل تنظیم است، نگه میدارند.
پمپهای شناور برای چاههای عمیق: این نوع پمپها برای انتقال آب از چاههای عمیق با دبی و فشار بالا مورد استفاده قرار میگیرند، مانند استفاده در سیستمهای آبیاری گیاهان در فضای باز.
برای اجرایی کردن راهاندازی پکیج بوستر پمپ، باید به الزامات زیر توجه داشت:
خانه / بوستر پمپ / راهنمای نصب و راه اندازی بوستر پمپ آب راهنمای نصب و راه اندازی بوستر پمپ آب
فشار قابل تنظیم: وجود فشار قابل تنظیم به افراد این امکان را میدهد تا فشار مناسب برای نیازهای خود را تعیین کنند.
با انجام این مراحل، بوستر پمپها قادر به افزایش فشار و جریان آب در سیستمهای مختلف هستند و نقش مهمی در تأمین آب با فشار مناسب برای مصارف مختلف ایفا میکنند
این پرشر سوئیچ ها دائماً در سیستم در حال کار و آبرسانی، سطح فشار را اندازهگیری کرده و در صورت افت یا افزایش سطح فشار، تعدادی از پمپ ها را وارد و یا از سیستم خارج می نمایند. یکی از مهمترین مکان ها به جهت بهره گیری از بوستر پمپ دور ثابت، استفاده از آنها در تامین آب پرفشار برای اهداف آتش نشانی می باشد. در این حالت می توان همراه با کارکرد بوستر پمپ دور ثابت در کمترین زمان ممکن حداکثر فشار را در خروجی سیستم تامین نمود.
استفاده از یک یا چند here پمپ بصورت مجزا و فاقد هماهنگی با یکدیگر باعث افزایش فشار بیش از حد در قسمتهای پایینی سیستم لوله کشی و آسیب وارد شدن به اتصالات و تجهیزات می شود.